WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Pretzeltje

Naam: Pretzeltje
Leeftijd: 29 jaar
Woonplaats: Amersfoort (Utrecht)

 

Ben jij een leuke monogame betrouwbare man met een goed gevoel voor humor, ondernemend en ook nog de libido die een vrouw verdient? Dan ben ik misschien op zoek naar jou. Ik zou graag kennis maken met die ene speciale man die tijd heeft voor mij en niet zijn beste vriend op de eerste plaats zet en hem dan ook gebruikt als vrijbrief om vreemd te gaan. Maar wie ben ik eigenlijk.. ik ben angelina ook wel afgekort naar lina,ben 29 jaar,vind het uiterlijk niet het allerbelangrijkste en leeftijd maar ondergeschikt, zolang je maar voldoet aan wat ik zoek. Spreekt mijn oproep jou aan en wil je mij beter leren kennen laat dan wat van je horenLiefs,Angelina
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Utrecht:


Sonya (30)
Maarssen

Pretzeltje (29)
Amersfoort

Yara32 (32)
Bilthoven

Hanke (26)
Utrecht

Alex28 (28)
Utrecht

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.