WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Rina1

Naam: Rina1
Leeftijd: 36 jaar
Woonplaats: Stavoren (Friesland)

 

Hallo leuke mannen, ik ben Rina van 35 jaar en kom uit Stavoren. In het dagelijks leven run ik een eigen zaakje dat goed loopt, maar wat geen alledaags beroep is, maar daar later meer over. Dat komt wel, als we elkaar beter hebben leren kennen. Vijf jaar lang heb ik een relatie gehad en deze is stukgelopen op het feit van wel of geen kinderen krijgen. Ik zou dus dolgraag kinderen willen en hij definitief niet dus we hebben besloten afzonderlijk verder te gaan. Met mijn zaak heb ik het wel vrij druk, maar daarbuiten begin ik me toch een beetje eenzaam te voelen en verlang er na om iemand naast me te hebben. Ik zou graag iets horen van iemand die net als ik naast een carriere ook nog een gezin wil en hier ook voor wil gaan. Lieve groetjes Rina
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Friesland:


Gabriella (30)
Stadskanaal

Nollie (37)
Leeuwarden

Gwenny46 (47)
Smallebrugge

Vigo (33)
Drachten

Rina1 (36)
Stavoren

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.