WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Saskia36

Naam: Saskia36
Leeftijd: 36 jaar
Woonplaats: Appingedam (Groningen)

 

Hallo leuke mannen van Nederland. Ik weet eigenlijk niet zo heel goed hoe ik moet beginnen, het is voor mij namelijk de eerste keer dat ik een oproepje plaats. Hopelijk val ik hier een beetje op tussen al die andere leuke vrouwen. Ik ben op zoek naar een man die het niet erg vind dat ik al een dochter heb uit een eerdere relatie. En de man waar ik naar op zoek ben moet het ook zeker leuk vinden om samen dingen te maar het ook niet erg vinden als ik even wat tijd voor mezelf nodig heb of iets met vriendinnen ga doen. Elkaar dus gewoon in zijn/haar waarde laten, dat is voor mij eigenlijk het belangrijkste. Kun jij je hierin vinden? Dan hoop ik dat wij samen een leuke tijd tegemoet gaan.Liefs Saskia
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Groningen:


Kyra25 (25)
Veendam

Rolinda (30)
Winschoten

Romana (39)
Winschoten

jorit (23)
Veendam

Alex (30)
Groningen

Shonary (27)
Groningen

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.