WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

sela

Naam: sela
Leeftijd: 38 jaar
Woonplaats: Almelo (Overijssel)

 

Ondanks dat ik erg druk ben met mijn eigen hondentrimsalon en daar veel voldoening uit kan halen, mis ik toch wat in mijn leven.Ik besef dat je van dieren oprechte liefde ontvangt, maar zou ook graag eens willen beleven om die liefde en aandacht van een man te krijgen. Ben Vrolijk en heb een opgeruimd karakter en houd er van om plezier te maken. Ook een serieus gesprek ga ik niet uit de weg, dus je kunt met mij alle kanten op haha. Nu nog de juiste man vinden.Groetjes Sela
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Overijssel:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.