WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Liam

Naam: Liam
Leeftijd: 37 jaar
Woonplaats: Mariahout (Noord-Brabant)

 

Hoi hoi Ik ben een spontane man uit Mariaheide en ben op zoek naar een leuke en lieve vrouw.Het liefst met humor, omdat ik erg van lachen houd. Als je samen plezier kunt hebben en die klik is er, dan kun je zo een stuk verder zijn.Door mijn broep kom ik genoeg vrouwen tegen, maar de meeste zijn alleen in voor een avontuurtje.Ik wil juist meer, een stabiele relatie, waarin je alles kan delen samen. Denk jij er ook zo over?Liam xx
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Noord-Brabant:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.